Gestructureerde uitstraling

[Translate to Dutch (…/Flemish Belgium):]
[Translate to Dutch (…/Flemish Belgium):]

Silent Gliss is verheugd om de nieuwste toevoegingen aan “The Collection” te onthullen: Multicolour Natura en Multicolour Panama stoffen. Deze stoffen maken deel uit van de duurzame trend voor textiel met een natuurlijke, gestructureerde esthetiek en bieden een mix van verfijning en functionaliteit. Deze zachte stoffen, geweven met een opzettelijk gestructureerd ontwerp, lenen zich voor hygge-scandale of neutrale interieurs.

Het beste van twee werelden
Deze stoffen combineren de charme van natuurlijke vezels met de praktische voordelen van kunstmatige materialen. Terwijl ze het duidelijke weefsel en de weloverwogen structuur hebben die je verwacht van natuurlijk textiel, bieden ze de extra voordelen van vlamvertragend zijn en consistente hangeigenschappen.
 

Multicolour Natura: tijdloze elegantie
Multicolour Natura lijkt sterk op linnen, waardoor het een veelzijdige optie is voor het creëren van serene en tijdloze interieurs. Deze stof is verkrijgbaar in acht geraffineerde kleuren, waaronder vier met een opvallende witte weefdraad, en verfraait moeiteloos elke ruimte met zijn ingetogen elegantie.
 

Multicolour Panama: Rustieke charme
Multicolour Panama is geïnspireerd op de rustieke textuur van hennep en heeft een duidelijk zichtbare structuur. Met acht kleuropties, waaronder variaties met een witte weefdraad, voegt het een vleugje rustieke charme toe aan interieurs die op zoek zijn naar een gezellige en uitnodigende sfeer.
 

Wonderbaarlijk breed 
Beide stoffen worden geleverd in een stofbreedte van 330 cm, waardoor naadloze gordijnen mogelijk zijn zonder in banen te werken. Of ze nu in golvende of geplooide confectie worden verwerkt, ze bieden evenveel veelzijdigheid als verfijning.
 

Technisch vernuftig
Multicolour Natura en Panama zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar hebben ook de veiligheid hoog in het vaandel staan. Beide stoffen zijn vlamvertragend en Oeko-Tex gecertificeerd, waardoor ze vrij zijn van schadelijke stoffen. Bovendien zijn ze IMO gecertificeerd voor maritiem gebruik en voldoen ze aan strenge kwaliteitsnormen.
 

Goede akoestiek
Beide stoffen, die het belang van geluidsbeheer in interieurs erkennen, hebben akoestische tests ondergaan om aan te tonen dat ze kunnen bijdragen aan een stillere omgeving.