De stille revolutie

Het geluid van de stilte van Silent Gliss

De nieuwe Silent Gliss serie maakt stilte zelfs nog stiller. De degelijke structuur van deze speciaal ontworpen profielen werd gecombineerd met unieke, 2-componentenglijders (2C-glijders).


Passie for details - 2-componententechnologie (2C)

De 2-componentenglijders en rollers (patent aangevraagd), in combinatie met de profielen met speciale coating, zorgen ervoor dat het gordijn soepel en stil beweegt. De 2C-glijders zijn vervaardigd uit 2 soorten materialen: een hard component dat zorgt voor stabiliteit en een zachte “vulling” die het geluid absorbeert. Het eindresultaat is ongekende stilte. Het resultaat is ongekende stilte.


The Funnel

Een nieuw profieldesign dat opvalt in elke ruimte. De elegante symmetrische vorm van het tunnelprofiel maakt het uitstekend geschikt voor gebruik als scheidingswand in een kamer. Het geraffineerde “click & fit”-mechanisme zorgt er voor dat “The Funnel” bijzonder gemakkelijk te plaatsen is.


Verschillende profieldesigns voor verschillende smaken

Het systeem is verkrijgbaar in drie maten (S,M en L). Voor de profielen zijn er allerlei vormen, zoals vierkant, rond, ovaal, rechthoekig en tunnelvormig. De kleur is naar keuze aan te passen. Een functioneel element wordt zo omgetoverd in een opmerkelijk stuk design.