360-intelligente-zonwering

Comfort, efficiëntie en veiligheid: Silent Gliss systemen zijn eenvoudig te integreren in alle standaard gebouwautomatiseringsomgevingen voor slimme gebouwen; zowel in de zakelijke omgeving als in de privésector.

We hebben meer dan 60 jaar ervaring met gemotoriseerde zonweringsystemen. Van bekabelde, intelligente en volledige integratie tot een app-oplossing en plug-and-play, wij bieden een besturingsoplossing voor alle behoeften.
 

Met nieuwe intelligente componenten en intelligente motoren kunnen onze binnenzonweringsystemen nu volledig worden geïntegreerd in een modern gebouwbeheersysteem, zodat er tweerichtingscommunicatie is tussen de verschillende technische installaties in een gebouw.
 

Meer gemak met Smart
Intelligente binnenzonwering maakt het mogelijk om de lichtinval en de kamertemperatuur precies aan te passen aan persoonlijke voorkeuren, wat het woon- en werkcomfort verhoogt.
 

Verbeterde efficiëntie met Smart
Sensortechnologie wordt gebruikt om energie efficiënter te gebruiken door de kamertemperatuur automatisch aan te passen. Onze intelligente zonweringsystemen leveren hier een belangrijke bijdrage aan.
 

Verbeterde veiligheid met Smart
Onze zonweringsystemen zijn volledig geïntegreerd in het gebouwbeheersysteem en leveren samen met binnenverlichting, alarm- en entertainmentsystemen een belangrijke bijdrage aan de veiligheid. Privacy wordt beschermd of aanwezigheid wordt gesimuleerd.
 

360° intelligente zonwering van Silent Gliss biedt comfort, efficiëntie en veiligheid.