Silent Gliss Beste Projecten

De nieuwste collectie van opmerkelijke raamzonweringprojecten

Silent Gliss, de toonaangevende leverancier van premium raambekleding introduceert de nieuwe editie van hun Beste Projecten brochure. In samenwerking met enkele van de meest gewilde architecten en interieurontwerpers belicht de brochure een prachtige verzameling van de meest opmerkelijke raambekledingsprojecten uit de hele wereld.


 
In heel Europa, tot in Australië, Afrika, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied, blijven Silent Gliss gordijn- en blindsystemen de meest prominente ramen op de meest opmerkelijke plaatsen schaduwen. De Beste Projecten brochure presenteert met trots twintig case studies die illustreren hoe de technische expertise en het ontwerp van Silent Gliss systemen zich vertalen in prachtige binnenzonwering oplossingen.

 

Van hotels tot woningen; Silent Gliss kent geen grenzen
Beste Projecten demonstreert de veelzijdigheid van Silent Gliss producten en toont het brede scala aan systemen geïnstalleerd in verschillende omgevingen. Openbare ruimtes, monumentale gebouwen, bekroonde hotelresorts en betoverende huizen. Zelfs cruiseschepen krijgen een Silent Gliss behandeling! Al meer dan 70 jaar zijn wij de eerste keuze voor architecten en ontwerpers om zonwering te leveren voor de meest prestigieuze gebouwen ter wereld.

 

Download the Beste Projecten Brochure